hotely Kristiansund: ten nejlepší hotel v Kristiansund jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Kristiansund : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-03-29

2024-03-30


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Kristiansund, všechna ubytování v Kristiansund

4 hvězdičkové hotely v Kristiansund

Všech 4 hvězdičkové hotely »

  • Thon Hotel Kristiansund fotorgafie

    Thon Hotel Kristiansund

    Nacházející se 350 metrů od Christiestotta, 4-hvězdičkový hotel Thon Hotel Kristiansund nabízí nekuřácké ubytování 10 metrů chůze od Socha Klippfiskkjerringa. Thon Hotel Kristiansund, nacházející se…

  • Scandic Kristiansund fotorgafie

    Scandic Kristiansund

    Hotel Scandic Kristiansund se nachází méně než 1,2 km od Loďařské muzeum Mellemværftet a nabízí saunu a lázeňskou terapii. Varden Utsiktspunkt je 5 minut jízdy od Hotel Scandic Kristiansund.

  • Quality Hotel Grand Kristiansund fotorgafie

    Quality Hotel Grand Kristiansund

    Je to 10 minut chůze od Socha Klippfiskkjerringa a 5 minut jízdy od Varden Utsiktspunkt. Do centra města Kristiansund je to jen 1 km.

3 hvězdičkové hotely v Kristiansund

Všech 3 hvězdičkové hotely »

  • Astoria Hotel Kristiansund fotorgafie

    Astoria Hotel Kristiansund

    Varden je 5 minut jízdy, a Socha Klippfiskkjerringa je 5 minut jízdy. Hosté se mohou dostat do centra města Kristiansund, které je vzdálené 1 km.

  • Vikaneset Havhotell Kristiansund fotorgafie

    Vikaneset Havhotell Kristiansund

    Vikaneset Havhotell se nachází přibližně 10 minut jízdy autem od Christiestotta, a nabízí ubytování s parkováním zdarma, saunou a rovnou střechou k opalování. Balkón, přístroj na přípravu kávy/čaje a…

  • Comfort Hotel Fosna Kristiansund fotorgafie

    Comfort Hotel Fosna Kristiansund

    3-hvězdičkový Comfort Hotel Fosna Kristiansund, který se nachází jen 10 minut chůze od Socha Klippfiskkjerringa, nabízí 24-hodinovou recepci, 24-hodinovou bezpečnostní službu a úklidové služby.

  • Thon Partnerhotel Storgata Kristiansund

Nabízíme 29 hotely v blízkosti v Kristiansund Norsko s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Kristiansund, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Kristiansund. Máme nabídky hotelu v centru Kristiansund. Můžete si také rezervovat Kristiansund hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma."